Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Katja - 5 juli 2011 20:31

Det kan kännas annorlunda och det kan bli annorlunda med saker. Just nu så är det en aning annorlunda då barnen inte är hemma då de är hos sin pappa och har sommarlov. Ida har åkt till Finland till Viljas uppfödare och ha det bara bra och få lära sig även lite mer av Nina hur det går till i en kennel. En bra merit för Ida som vill jobba med hundar i framtiden och vill satsa på Junior handling =)


Vad händer här hemma då?

Jo just nu så har jag tre Dp:n här hemma som är bra galna och med mycket fart i. Så himla underbara att få ha göra med.

För tillfället så leker Keke och vilja drgkamp med en leksaks trasa.. Jisses att skratt musklerna får jobba.. Varje dag så har vi varit en sväng till skogen så har de små liven varit helt lyriska för att få springa så mycket och få jaga varandra. Och att med Vilja så är det lite träning att kunna gå fint i ringen. Nu har vilja tappat de extra grammen som hon hade lagt på sig och var en aning tung så nu e hon i fin trim. Har tränat en del även att bygga bättre muskler för henne men hon e dock ändå en bebis fortfarande. Men snart så får vi börja träna aqillety ochså. Kul som attan skall det bli. Till helgen är det meningen att jag skall gå köpa några hinder och ställa dem på baksidan så hon får känna på dem lite innan det är dags för kursen.


Lilla Kitty då hur är det med henne:

Jo hon har haft en jätte svår och jobbig löp igen tycker så synd om henne när hon skall löpa. Hennes mage blir så himla dålig och det är bara spring ute konstant men men tur att hon löåer bara 2 gånger om året. Snart är det dags för henne och svärdottern att börja vårdskolan och utbilda henne till Terapi hund. Så himla roligt.

Tur att man har sofie som vill göra detta med henne då hon har potential för det. De har ju gått en rally lydnads kurs ochså tillsammans. Roligt när et är en leonberger.

En leonberger som bara vilja älskar att busa och sova med. Hennes egen levande myskudde och sova på.


Bara tre dagar kvar sen är det semester för mig.. Yeiii känns så himla bra att få ha det för det behövs.

Men trivs med mitt jobb som assistent ochså.


Vikten: Den går ner sakta men säkert och har minskat en hel del i kläder från storlek 56 till 42 är inte helt illa.

Men det har varit tufft att fightas med då jag har en tendens att må illa av olika maträtter och vissa sötsaker så det gäller att hitta en bra väg att gå på och trivas med.

Vikt från start:

Augusti 2010 117 kg

December 2010 109 kg Med två veckors flytande med Modifast innan operation

December 2010-12-06  105 kg och 137 cm runt midjan..  

Juli 2011 78 kg och 100 cm runt Midjan   

Klädstorlek 2010           56

Klädstorlek 2011 Juli    42-44

Humöret mycket gladare och struntar i saker och ting som sker. Folk som beter sig illa är en fis i rymden för mig och tar inte konflikter med dem längre utan struntar i dem.

Orkar mycket mer att göra utan att bli trött. Min astma har blivit mycket bättre.

Älskar att vara ute med mina hundar och även hos hästarna det lilla jag är ute hos dem..

Men vet ochså att livet känns mycket bättre och man får må bra. Så i längden gör det inget att må illa kanske av vissa maträtter..


Snart är det dags för semester På gotland och en resa utomlöands med min sambo.

Träningen njaaa hur går det med den hahaha.. Jätte bra hörni med kortet hängandes i hallen haha...


Sen så har min andra son flyttat hemifrån tillsammans med sin flickvän.. Känns ganska bra faktist då jag kunde tycka att det var för många vuxna under samma tak ett tak..

Så nu är det lugnt här hemma hihi..


Men saknar dock mina stora barn men som sagt de är ju vuxna och har bra liv med sina flickvänner och det gör mig glad som mamma och som svärmor då jag har en bra relation till tjejerna, 


Nä nu är det duschen då jag har en lång arbetsdag imorgon..


Carpe Diem!


 

Ovido - Quiz & Flashcards