Direktlänk till inlägg 16 januari 2012

Nytt Jobb

Av Katja - 16 januari 2012 22:23

Sådär..Dagen började med att åka med Simon till Tandläkaren och Simon fick Jätte mycket beröm då han har blivit mycket bättre på att borsta tänderna och att han hade inga hål. Från att Simonvarit jätte rädd för Tandläkaren och inte ens gått in i väntrummet och fått gå på estmanna hos tandspecialist för barn som är rädda för tandläkaren. Idag går Simon in till Tandläkaren med glädje och är kanon duktig och till våren skall vi ta ett beslut om det skall läggas in tandställning på honom. Men som sagt så har vi lite tid att tänka och simon får förbreda sig till för det om han vill ha tandställning.

Sen så vart det dags för arbetsintervju för mig idag klockan 11.00

Vart nog en aning nervös inför den men hade förbrett mig ganska väl med betyg och refrenser osv. Och måste säga att arbetsintervjun gick så himla bra och tyckte att allting kändes jätte bra. Och efter en 45 minuter så har jag fått jobbet och får en rundtur i huset där jag skall jobba. Äntligen så skall jag få Jobba med barn som har handikapp. Skall bli så roligt och ser verkligen fram emot detta. Och kommer ha en hel del jobbframför mig..Yeiiii..Och även arbets vägen är så kort så man får en hel del fritid som jag kan kalla det för.

Mitt jobb som pers. assistent kommer jag har kvar med några timmar i månaden.Då jag har en bra kontakt med brukaren och vill se till att denne har det bra framåt i framtiden.

Idag så har jag fått en Löpande tik hemma. Lilla Vilja har fått sitt andra löp. Nåjaa hon springer runt med Tindra och jaa de kan bete sig ganska galet båda. Så nåjaa skratta får man en hel del. Så nu väntar jag på att Tindra skall börja Löpa ochså. Skulle vara skönt att båda tikarna löper samtidigt 

Idag så var jag med Tjejerna till skogen och busade lite och Jisses om de sprang runt och tyckte det var kul att det snöade. 

Men sen vart ju jag som matte tråkig och skulle hem.Så då var det roliga slut för tjejerna.


Idag så fick jag ett kärt och väldigt saknat besök. Malin var och Fikade med mig. Jisses det var ju ett tag sen jag träffade denna tjej och gissa om man saknat henne och hennes fnissande. Mycket prat om hästar och hur det var för mig att rida i tyskland och hur man upptäckte att dressyr kan vara riktigt roligt och det trevligaste jag kunde få veta nu är att Lilla murveldjuret Saela skall bli kvar på gården och Malin och de skall få hem en arab Vallack som heter Macke som är 9 år och 160 cm Hög. Riktig snygging som är riden i western och även tävlad inom det. Denna snygging skall jag få träffa i helgen och även Saela tösen.

Sen kom ju även Matte bus hit idag och fikade. Så himla kul och se dessa två lyckliga och glada och att de hittat varandra.


Man kan väl säga att saker och Ting börjar gå åt rätthåll och jagkänner mig riktigt glad för engångs skull över saker och ting som de är. Och känns riktigt bra med det som är planerat framåt men en dag i taget och att få glädjas med de dagarna.

Klart finns det dåliga dagar ochså men de verkar vara få nu.

Lite ur gängorna är alla ibland men man måste se saker och ting ur andra synvinkel ochså och få perspektiv till det bättre och vara rädd om det som vi har i vårat liv och inte det som vi inte har. Men att sträva efter sina drömmar skall man alltid.

Men det finns ingen instruktions bok hur vi skall leva eller hur vi skall förbehålla oss till livet och dess människor. Men vi kan lära oss av livet i sig själv och de misstag vi gör.

Och bättra oss till det bättre. Och ta vara på det vi har och vara Lyckliga istället för bittra och lessna.

Ja det brukar heta döm aldrig någon förran du gått i den andres skor.

Vi vandrar på steniga vägar och stigar och ju fler gånger vi går på dem så blir de slätare med åren och vi lika så med dem. Och hoppas alltid på att vi blir äldre och klokare..

Carpe Diem ord som väger tungt i mitt Liv.

Ja ändringarna är på väg och jag likaså med dem..UNDERBART är ordet för dagen!


Känns så UNDERBART!


 

 
 
Ingen bild

Carina

17 januari 2012 11:39

Härligt med en människa som skriver om sin vardag. Jag läser många bloggar men tycker de är så över reklamerade med mode och smink. Finns inte många blogg med en vanlig vardag där man skriver från sin vanliga dag. Eller hur deprimerade vi är eller hur vi försöker andra lära leva sina liv. Följer gärna din blogg och läser.
Du verkar vara en stark person med det du har runt dig och att du hinner strukturera det.Och vilka ändringar du har gjort i ditt liv. Lyfter hatten till dig.
Lycka till och tittar in lite då och då!

Kram Carina Ledin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 14 november 2012 22:32

Ibland undrar jag om man kan ha ett blogg som denna och bara skriva rakt av vad man tänker men jag tror att det är inte helt okej utan att man får argsinta personer på sig och misstolkas inlägg och även det som jag skriver. Men kan man förstå som män...

Av Katja - 29 februari 2012 00:33

Snart kommer det komma nytt blogg som är lättare och mycket trevligare till utseendet. Denna Blogg kommer jag nog ha kvar men länkar den på den nya bloggen. Varför Nytt blog: Jo det har hänt en del senaste tiden och nya saker kommer att komma på min ...

Av Katja - 20 februari 2012 08:12

Tiden springer iväg då Lilla Tyra har blivit hela 6 månader gammal. Och mycket har hänt med henne. Alla mjölktänder byts ut och är så glad att inte behöva anlita tandläkare till henne som jag fick göra med Vilja. Men lite lekar med trasselsudd och my...

Av Katja - 15 februari 2012 11:33


Så nu har modeveckan varit och det har varit en tumult vecka för mig hemma med sjuka barn. På köpet så blir jag sjuk själv ochså och har feber och så ont i huvudet och snoret bara rinner som att öppna en kran. Jag har inte tid för detta då jag skul...

Av Katja - 9 februari 2012 20:21


Det har gått några år och du och jag har gått genom många helvetes hav. Det har varit många turer fram och tillbaka med allt möjligt. Människor som velat illa och skada oss eller specifikt mig. De har velat att du skall gå ifrån de har försökt att sk...

Ovido - Quiz & Flashcards