Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Katja - 31 mars 2011 13:17

Nu har detvarit ett tag sen jag skrev här inne och skyller alltid på att man har mycket att göra men det är ju så om dagana. Man gör sina egna dagar upptagna. Fast på ett positivt sätt.

Har jobbat nu i 2 månader och det känns jätte bra att göra det. Fast det är tungt vissa dagar. Sen så har man fyllt fritiden helt med Hundutställningra, fotografering och lite annat som jag siktar mot i framtiden.

Utställningarna har gått kanon bra med Vilja och hon har fått 2 st Hp nu som valp. I juni börjar de stora utställningarna för henne. Skall bli kanon kul. I tidags så var jag och vilja till veterinären för att ta bort några tänder på henne. Huggisarna uppe fick veterinären ta bort. Och veterinären tyckte att vilja hade ett korrekt och jätte fint bett så detvar tur att inte bettet hade blivit sne eller nåt.

Nu har även Kitty kommit hem och man har ju saknat henne en hel del. Inte bra att byt låna hund så där för man hinner sakna sin egen så himla mycket. Det är utställning snat igen för Vilja. Det blir Eskilstuna för våran del den 10 April..


hUR HAR DET GÅTT MED MIN VIKT DÅ: Jo det har fungerat bra förrutom att jag mår illa en hel del. Och får så mycket yrsel om dagarna. Men vågen visar mycket mindre än för någon månad sen. Så jag har passerat under 90 kg vilket känns jätte bra. Nu visar vågen 85 Kg så nästa kg gräns är nådd. Nu är det måt 80 kg.. Men jag känner att jag orkar mer och är gladare.

Förrutom när folk vill mig illa på nåt vis alltid men har bestämmt mig att inte ta åt mig mer. Det är slut med sådana fasoner.

Tur att jag har en stabil grund att stå på. Och att jag har de som jag älskar och bryr mig runt mig.


Känns så himla bra ochså när barnen mår bra och att det fungerar för dem så himla bra med allt. Skola, fritiden, att vara hos sin pappa osv.

Själv så har jag gått foto kurs hos Rolf Mildh och lärt mig så himla mycket och tagit så kanon fina bilder. Så man har lite jobb på gång med kameran. Så spännande.

Sommaren är planerad och alla utställningar är planerade..Och snart kommer det att hända nånting så häftigt och bra.

Idag är jag ledig från Jobbet och har tänkt att slappa lie och sen ta en lång promenad i solen idag med hundarna, kanske ta med mig kameran och knäppa lite natur bilder eller så..

Ska bara retuscha lite några bilder från igår..

Så ha en bra dag alla!


 

Ovido - Quiz & Flashcards