Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Katja - 12 augusti 2011 11:39

Fy på mig som glömmer bort att skriva här inne. Men som sagt det betyder att jag har en del att göra i mitt liv och anser att leva om dagarna och inte sitta vid datan är viktigare för mig.

Det har varit ganska mycket sista tiden. Som tex förra helgen var det Håga pokalen Folkrace och jag jobbade som funktionär hela den helgen. Kul tävling men inte tur med vädret på söndagen men vad vore håga utan Regn..


Sen så har det hänt en hel del med Tindra vår nykomling. Hon blir mer och mer en i familjen och det fungerar kanon bra med henne. Vi tränar för fullt med inkallning och träna inför utställningar. Just nu så söker jag trimbord hem för att kunna träna bättre och ha bra underlag vid träning men som sagt strykbrädan har  varit en kanon ställe att träna på.

Vilja tösen har lagt på sig lite igen men det är inget som vi inte kunnat fixa bort. Att träna vid grustaget och flisverket är kanon för henne att få springa på.. Och att vi tar en runda i skogen varje dag. Just nu så är även Keke här då mamma är i finland och att vi skall träna inför utställningar med han som jag skall ställa han på. Tindra skall ställas i september och börjar med någon Inoff först och sen blir det nationellt och internationellt för henne. Skall bli riktigt kul.


Just nu så har jag sett till att min kamera är rengjord och fin då den skall säljas vilken av dagarna som helst. Då jag vill ha min nya D 7000 så fort som möjligt då jag har fått foto jobb framöver.. Riktigt roligt är det..


Hur är det med min vikt då..

Jo det är okej förrutom att jag har fått skäll av läkaren och så..

Start 117 kg   Idag 77 Kg   start 132 cm  Idag 97 cm runt midjan..

Ha ha ja och så har allt annat försvunnit ochså.. I oktober skall jag på konsultation ang brösten och magen hur det skall bli med operation på det överflödiga.. Vet ej hur jag vill göra men har fått godkänt för det och det skall göras när det har gått 2 år men de skall planera in allt nu så det är klart sen.. Huga säger jag bara om det men kan vara värt att ha ont eller??


Nä nu skall jag fortsätta lägga in bilder på Fb på min nya foto profil Fotografen Katja..



Carpe Diem


 

Ovido - Quiz & Flashcards