Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Katja - 31 juli 2010 22:57

Jahaja!!!

Nu har de rackarna kommit underfund hur kul det är att bita på Allting..Speciellt på allas fötter..Mums mums..

Mattes ben e så himla roliga att jaga på alla vis..Twixie är en riktig buse och Kokos..De 2 tjejerna är duktiga på att hålla låda och trigga de andra.Sover inte de 2 töserna då ska inte andra sova heller..

Baloo the Man´s specialitet är att sova i vatten skålen..Ibland kan man undra vad det är som låter men det är vattnet som bubblar när baloo sover i skålen..  

Doris är fortfarande den som vill ligga för sig själv och bara vara.. En liten Ferdinand typ är Doris.. Men ack så goo när man har henne i famnen.. Älskar att goosa och sova med en om man tar henne brevid sig på soffan eller nåt..

Molly Jo har lugnat ner sig med sitt gnällande.. Hon har börjat reta de andra och vet hur man skall få fart på andra..

Alla valparna är jätte duktiga på att springa ut och kissa och bajsa.. De gnäller om dörren är stängd ut och de är nödiga. Så an är ganska stolt över de små hur snabbt de har lärt sig..

De är riktiga matvrakar allihopa.. Nu har de fått lite tugg ben och så för att börja bita och knaga på.. Och torrfoder går kanon bra nu.. Så runda och fina e de små liven..  


På måndag är det dags att avmaska dem.. Och veckan där på är det dags att beställa veterinär för att chippas,vaccineras och vet besiktas.. För att få Ok stämpel på Baken..

Nu har vi även lagt ut en annons på Blocket och vovve..

Men är du intresserad av en leonberger valp så hör gärna av er till mig..


         


Alla valparna är gudomliga på sitt eget sett!!


Ha en bra kväll!!


Puss och kram


Katja  

Ovido - Quiz & Flashcards