Alla inlägg den 11 september 2011

Av Katja - 11 september 2011 21:24

Så var det söndag kväll och helgen är slut och en ny arbetsvecka startar igen..Suck jaa helgerna går för fort iväg men brukar säga att då har man haft en fullspäckad helg med roligheter..

Nu i helgen så var det Gimo hundutställning Internationell och jag vart Iväg med Tindra och vilja fick stanna hemma med Husse. Med oss till utställningen hade vi Tindras uppfödare Annika och så var faster Jaana med och Annika och Nitro från Finland och så var Ida med. Med andra bilen så kom Sophie och Benson då Ida skulle ställa Benson.

Så lördagen var en jätte bra dag med alla dessa följeslagare. Tindra fick en kanon bra kritik med VG det enda som är att hon behöver lära röra sig bättre i ringen.Ida ställde Benson och de vann Öppenklassen för hanhundar. Kanon duktigt av Ida och ställa ha. Hon hade full kontroll på han och fick han att lyssna på henne så himla fint. Hon har all framtid framför sig som handler =)

Men Tindra är ju inte färdig än kropps mässigt och behöver få växa till sig. Precis som Vilja behöver få komma från sin spök ålder.

För Annika och Minja gick det jätte bra för. Minja vann junior klassen för tikar och kom som fjärde bästa tik =)

Så himla duktig liten tjej denna.

Nu till nästa helg så skall jag åka till Sandviken med Annika och ställa Tindra, Keke, Minja och Rocco. Skall bli riktigt roligt.

Sen blir det en Inoff utställning i Nynäshamn och sen den sista på året blir Stockholm..

Sen blir det nya tag igen 2012. Måste planera in några Inoff till början av året och sen planera för Vilja och Tindra vilka utställningar vi skall på.

Om 3 dagar så fyller Lilla Vilja ett år. Tiden går så himla fort.

Så får fixa en lite cesar tårta till henne som hon får gluffsa i sig den är hon värd. Skall även kolla uppMH testet till Tindra.

Måste även fixa lite med mig själv ochså som att klippa mig och så. Och även kolla lite på kläder som byxor. Har ju lite ont om den.

Som sagt det blivit några kilon mindre. Just nu så har vikten avtagit lite. Så man hinner andas lite mellan varven. Men är så glad att det inte har gått så himla fort med den. För som för vissa så har det gått galet fort och de ser ganska sjuka ut.

Jaa snart har det gått ett år sens jag opades..

Nu till kvällarna blir det att börja sticka lite tröjor igen då viljas blivit för små. Och tindra behöver en ny ochså. Så bara sätta igång med kvälls terapi..

Hoppas ni alla får en kanon bra vecka och va rädda om er!!


Carpe Diem!

 


 


Ovido - Quiz & Flashcards