Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av Katja - 15 augusti 2010 22:14

I fredags så var valparna till veterinären och det gick jätte bra..Vi fick låna stor bur av Carro för att klara av bilresan med alla valparna..Spännande tyckte vissa men lilla kOkos tyckte inte om detta med bil. Utan hon gnällde hela resan.

Men hos veterinären var valparna jätte duktiga. De blev chippade,vaccinerade och besiktade. Den enda som inte fick sin vacin var lilla doris då hon mådde inte så bra av  avmaskningsskuren och hennes allmäntillstnd var lite sämre just denna dag då hon hade haft diarre pga av axilur kuren. Men som sagt man behöver inte vaccinera valparna vid 8 veckors ålder omman inte vill. Och att de träffar inte andra hundar så mycket. Då kan man vänta tills 12 veckors ålder.

Men idag så mår Doris jätte bra och hennes allmäntillstånd är jätte bra. Normal bajs och allting. Busar och har sig   

I helgen så har valparna blivit badade inför sina flytt till nya hem. Det var jätte populärt att bada då det var så himla varmt på lördagen.   Det har ringt många om valparna men tyvär så har jag fått neka några som velat köpa valp av oss. Men man skall tänka på att det här är stora hundar som kräver ganska mycket plats och även omsorg och kärlek.

Idag har Lilla twixie fått flytta hem till sin nya ägare Rune. Twixie fick flytta till Strängnäs och kommer ha det toppen. Imorgon kommer nog Lilla Kokos Flytta till sin nya ägare Mia som skall bo i stora vika så henne kommer man träffa en del. Då det är svärdottern som köpt henne.


Lilla Molly Jo finns det spekulant på så få se om hon flyttar på Måndag eller tisdag.

Det är en del att göra med dessa små liv. Nu måste man börja använda halsband och koppel för att lära dem att gå ut med det så att det inte blir helt främmande för dem med det. De har lärt sig att hämta bollen när man kastar till dem. Vatten älskar de små.  så de kommer nog bli simmare allihopa. Speciellt Baloo killen som sover i sin vattenskål varje dag..  

Valparna har träffat sin pappa Benson för första gången och det gick jätte bra..Benson var med orolig hur han skulle vara då de var så små så vet inte han var han skall lägga sina stora tassar.. Men imorgon skall Benson åka hem till sin matte. Jag skulle lätt kunna ha den killen boende hos oss.Så hel mysig kille. Riktig Nalle Bjärn..

Men Benson träffar vi många gånger.


Så Doris, Molly och Baloo söker nya hem..  

Baloo  Valparna sin första träff med Benson    Molly Jo träffar sin pappa    Molly Jo     Doris   Rune och Twixie   Nya Lyckliga ägarenTwixie med sina föräldrar     Skönt med bad Twixie med sin mamma Kitty    En Nalle kramar en nalle Det var svalkande att bada med denna värme som det var på Lördagen    Ser lite ledsen ut i badet.


Ha en bra vecka alla!

Och ni som är intresserade att ge nån av dessa valpar ett gott hem så hör gärna av er till mig!!

Maila eller Ring  


Puss och kram

Katja  


Ovido - Quiz & Flashcards