Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Katja - 22 augusti 2010 19:04

Hoppsan va tiden går!!

Nu har det gått många veckor och hela sommaren nästan. I april med parning och i juni valpning och sen en massa ullbollar att ta hand om. Veckorna har sprungit iväg med allting. Och imorgon så flyttar Lilla Molly Jo till Halstavik till en trevlig familj.

Jag har verkligen haft en sådan tur att alla valparna har fått fina hem och de kommer bli så himla älskade av sina nya ägare.

Idag Ringde rune till mig ang Twixie( Molly) rune gillade namnet Molly så då har vi 2 st Molly i kullen men man ger sin hund de namnet som man själv tycker om. Men Rune ringde idag och berättade att det har gått jätte bra för dem och att Lilla Molly har anpassat sig jätte bra men vill gärna köra lite med sin husse genom att lägga sig i marken och tycka att hon skall inte minsan gå mer.. Kämpa på Rune och bli Lilla Mollys flockledare.. För Baloo så fungerar det jätte bra i familjen Andersson och de är så glada för Lilla Baloo som springer runt och viftar på Svansen.

Lilla Doris har fått träffa hela ssläkten i ljusdal och har det så himla bra med Jonas och Kristin..

Lilla Kokos flyttar idag till svärdottern så henne kommer man att få träffa lite allafall. Måste bara ta lite bilder på Mia och Kokos.

Imorgon på Måndag Flyttar Molly Jo.

Sen kommer det att vara Kitty och jag igen. Nu kan jag rå 200% till Kitty igen och börja träna med henne. Det blir att cykla och träna vid grustaget för att få upp muskulaturen igen och att få tösen upp i vikt. För inför vintern skall vi träna på att dra pulka.

I fredags var min vän Nettan och hälsade på och jisses vilken kärlek det är mellan henne och Lilla Molly Jo.

Underbart att se. Måste lägga ut dem bilderna på nettan och Molly.


Ett stort tack Vill jag ge till Mia som har hjälpt mig en del med valparna som tex när vi åkte till Gotland och hade en behövlig semester vecka.

Stort tack till Min sambo Markus och min dotter Ida som funnits och hjälpt mig..

Tack alla ni som har tagit hem valp av oss och ger dem ett tryggt hem!  


Lycka till med era valpar!!!

Puss och kram


Katja  

Ros till Min sambo, mia,Ida, Kimmo och min lilla simon som hjälpte mig vid Förlossningen av valparna. Och stort tack till min granne Annelie som fanns för mig när valparna behövde ett extra öga.         

Ovido - Quiz & Flashcards