Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av Katja - 17 augusti 2010 21:47

Nu börjar det hända saker.

Idag har vi vägt valparna de som är kvar.-


Baloo väger 12,5 kg

Molly Jo  11 kg

Kokos 11 kg

Doris 11,5 kg


Man ser hur dessa små liven börjar ta för sig och hur de utvecklas med sina personligheter. Alla är helt underbara på sitt sätt. Min favorit Doris har visat sig vara en jätte pigg och glad tjej. Hennes tillstånd har blivit mycket bättre och man ser inte att hon mår dåligt längre. Idag har det varit full ös på henne med alla leksaker. Hon har sprungit med dem i munnen och tyckt att de andra syskonen skall jaga henne haha..Sötaste min lilla favorit tjej. På fredag kommer Jonas och Kristin och kollar på Doris skall ev köpa henne. Då kommer Doris flytta till Helsingland.. Känns så himla bra när man har hittat bra hem till alla valparna.

Kokos flyttar till Svärdottern på måndag. Så då har vi Lilla Molly Jo kvar till salu.

För Idag har Lilla Baloo fått flytta till familjen Mikael och Ewa Andersson. Mikael var och hämtade Baloo med sin son som skall bli Lill husse.. Vilken lycka det blev i ögonen hos denna lilla kille att få äga en egen nalle björn.

Det är lite blandade Känslor när valparna får nya hem men är så himla nöjd med det som man har åstadkommit och att alla valpar mår bra och att de får fina hem.

Men det kommer bli tomt men jag har ju min Kitty kvar som e min prinsessa. Hon har börjat gå upp i vikt och nu hoppas jag på att hon får pälsen tillbaka snart..Och att vi kan börja träna igen..Men först skall alla valpar till sina nya hem.

Vill du kramas lite?

  Molly Jo en helt underbar tjej 

Leksaker är det bästa som finns

    Doris i full action idag


    Visst är jag bedårande?

  Det här är min leksak

Busungar

  Doris vill inte ge sig med sin favorit leksak

   Molly älskar sin hantel

  Doris in action

Baloo the Man

  Familjen Andersson

  Så lyckliga ägare till Baloo


Önskar er alla som har Hämtat sina valpar Lycka till med era små nallar!!!  


Puss och kRam


Katja  

Ovido - Quiz & Flashcards