Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Katja - 16 juni 2010 14:06

Nu har det gått 63 Dygn..  

Som sagt det normala är ju 65 dygn plus eller minus 2 dagar från det är det normala snittet för att föda valparna.

Natten har varit lite orolig men vi har sovit några timmar. Kitty har en sorgsen blick och bökar lite i sin låda mellanåt men vet inte riktigt hur hon vill ha det. Så det är kanske något på gång.  

Morgon tempen var 37,8 och kitty ville vara för sig själv och gick och la sig på terassen.

Jag ser på henne ur gärna hon vill ha sina bebisar nu då hob tvättar sig själv så himla mycket. Kitty är trött och det är tungt för henne med denna mage som hon har. Man kan ju undra hur m¨nga bebisar det blir??

Nu på dagen har tempen sjunkit en aning till 37,5. Pratade med veterinären och de tyckte att jag skulle tempa henne varannan timme under dagen fram till kvällen och sen ta promenader med henne. Men inga långa..Och så lönge Kitty mår bra så är det ingen fara med henne.. Men i magen är det livat i luckan. Man se när Kitty vill lägga sig till ro så börjar de små i magen röra sig och Kitty blir irriterad..  

Jag vet att alla väntar med spänning på bebisarna men jag hoppas snart att kunna medela att de har kommit coh då kommer det bildbomb på bebisarna, men tills dess får vi vänta med spänning..Inte lätt detta med att vara en väntande Matte.  


Puss och Kram

Kitty och Matte

 

Kitty 4 månader på Bilden

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards