Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Katja - 22 juni 2010 11:05

Första Natten med valparna   

Natten har varit en aning nervöst i valplådan då Kitty inte riktigt funnit sig till ro och veta hur hon skall handskas med sina små. Men som sagt inte lätt att bli en nybliven mamma me 5 st små på en gång.

På natten så har jag sovit i vardags rummet med valparna och Kitty då jag ansåg att det var en aning kallt på terassen för valparna. Så vi skall göra en extra låda till Kitty inne inför de nätter som är kalla.

Kitty fick komma ut på natten för att Kissa och få gå runt lite.

Tjejen är så Himla duktig med sina bebisar. Nu på morgonen så åt Kitty lite mat och var vrål hungrig efter all händelse igår. Kitty har Tom sköt magen så man vet att den är igång oxå. Så nu kan man slappna av och bara njuta av denna valp tid.

Det är jätte många som har hört av sig och vill köpa valp och vill komma titta på dem små, men jag vill att Kitty ska få ha lugn och ro ett par dagar innan man kommer och tittar.   

Allt detta är så nytt för henne och vill inte att hon skall bli störd i det arbetet som hon håller på och lär in.

Men det klart det sitter i hos dessa hundar precis som hos oss människor.

Valparna blir jätte runda och fina om magen när de äter och jag ser även att de har kommit igång med sitt kissande och bajsande. Skall uppdatera lite med vikten och med nya bilder så att ni alla kan se hur de utvecklas under tiden..

Men 5 valpar blev det. 4 tikar och 1 hane. Varav det skulle ha varit 6 stycken men tyvär så klarade inte en tik då det tog för många timmar för den att komma ut. Fick promenera och messaera Kitty en hel del innan den ville komma ut. Men jag är glad att Kitty mår bra och de andra 5 stycken som finns..Doris,Twixie, Kokos,Baloo och Lilla Molly Jo.

Det skall bli underbart att följa dessa 5 st under 8 veckor innan de skall till sina nya ägare och hem.

Återkommer igen


Puss och Kram

Kitty, matte och Valparna  

 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards