Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Tre dagar med flyt och bus med hundarna

Av Katja - 24 november 2010 20:19

Så nu har det gått tre dagar med flyt och idag har jag fått i mig 1½ liter vatten. Mer än så får jag inte ner vatten..Även om jag sätter kolsyra i vattnet. Känns som magen blir som en jäs boll. Ne det får räcka med det jag får ner. Idag har jag druckit tre st kaffe shake och en banan. Matilda min lilla dotter skakade en shake och tyckte att mamma behöver hjälp med att skaka den då mamma hjälper Killarna att laga mat. Stackars mamma sa hon.  

Idag har jag tagit en liten slice morot för att få lite tugg motstånd för den saknar jag jätte mycket.

Imorgon skall jag testa vågen om den visar nånting mindre eller så. Men hoppas inte för mycket..

Imorgon skall jag börja skriva om vikterna och skall ev be Sofie ta bilder på mig *huga* men va fan får se det från positiva sidan och att de blir gammla bilder sen och det kommer nya hälsosammare bilder.  

Huvudet känns en aning wierd men det tillhör detta. Snart är kroppen van vid att bara få dessa shake..För nu är det bara 11 dagar kvar till operationen sen slipper jag dessa shake men skall äta annan flyt kost i några veckor ..


Idag har Sofie och jag varit iväg till stallet med hundarna Kitty och Benson.. Och de fick springa en hel del på åkern och Sofie fick träna med Benson att vara följsam med henne och att se om det kanske är bättre att ha boll med han eller köttbullar när man ställer han..

Benson Och Kitty tyckte detta var kanon kul att få springa på åkern och stoja och det blev en del frikadeller att äta också från boxarna mindre gott kanske eller??


Lilla Vilja tycker också om snön men fryser om sina små tassar så mankanske borde kolla efter skor till henne. Ingen kul när man knappt vill gå ut och kissa. Kanske får göra en kisshörna till henne på terassen på baksidan.. Kanske vore lämpligast för henne i vinter för vill inte att det skall bli galet för henne att inte våga gå ut på vintern. Så lite i taget.

Idag har vilja kommit underfund med hur varm Kitty är att sova på. Och Kitty tycker att det är helt okej med det..Mysiga tillsammans        

Det fungerar jätte bra med Vilja med alla som kommer nära henne då hon är så himla positiv och glad tjej så är så glad att hon inte är skygg och rädd av sig..

Nu skall vi kolla efter trimningsbord att kunna träna mer på att ställa henne och även kunna träna med Keke och Lili kanske på den.

För i Januari skall vi ställa Vilja i smedjebacken(Dalarna) på valputställning.. Skall bli så roligt..


Nä nu skall jag se lite på Tv innan det är lägg dags

För imorgon har jag massor att göra: Simon till skolan, lämna mammas data, IKEA, Skopunkten,åka köpa bil till Kimmo jaa det var en del av dagen men först släppa ut hästarna på morgonen..Sen allt annat =)


Ha det bra alla!


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 14 november 2012 22:32

Ibland undrar jag om man kan ha ett blogg som denna och bara skriva rakt av vad man tänker men jag tror att det är inte helt okej utan att man får argsinta personer på sig och misstolkas inlägg och även det som jag skriver. Men kan man förstå som män...

Av Katja - 29 februari 2012 00:33

Snart kommer det komma nytt blogg som är lättare och mycket trevligare till utseendet. Denna Blogg kommer jag nog ha kvar men länkar den på den nya bloggen. Varför Nytt blog: Jo det har hänt en del senaste tiden och nya saker kommer att komma på min ...

Av Katja - 20 februari 2012 08:12

Tiden springer iväg då Lilla Tyra har blivit hela 6 månader gammal. Och mycket har hänt med henne. Alla mjölktänder byts ut och är så glad att inte behöva anlita tandläkare till henne som jag fick göra med Vilja. Men lite lekar med trasselsudd och my...

Av Katja - 15 februari 2012 11:33


Så nu har modeveckan varit och det har varit en tumult vecka för mig hemma med sjuka barn. På köpet så blir jag sjuk själv ochså och har feber och så ont i huvudet och snoret bara rinner som att öppna en kran. Jag har inte tid för detta då jag skul...

Av Katja - 9 februari 2012 20:21


Det har gått några år och du och jag har gått genom många helvetes hav. Det har varit många turer fram och tillbaka med allt möjligt. Människor som velat illa och skada oss eller specifikt mig. De har velat att du skall gå ifrån de har försökt att sk...

Ovido - Quiz & Flashcards